Splošne informacije

Vse izdelke izdelamo v roku 2-7 delovnih dni. Čas izdelave se lahko spreminja od izdelka do izdelka in je odvisen od dogovora. Potrudimo se izdelati in dobaviti izdelke v najkrajšem možnem času. 

Pri grafičnem oblikovanju je čas izdelave po dogovoru in je odvisen od vaših želja in zapletenosti oblikovanja.

Cena se določi za vsako storitev in izdelek na podlagi Vaših želja. 

Ta je odvisna od količine, načina tiska, ure oblikovanja/graviranja in specifičnih želja stranke. 

Seveda. Pri pošiljanju izdelkov se dodatno zaračuna poštnina, ki je odvisna od teže in velikosti paketa. Izdelki se pošiljajo s Pošto Slovenije.

Prvi način: Gotovinsko ali kartično plačilo v poslovalnici

Drugi način: Plačilo po predračunu. Po opravljeni storitvi ali izdelku prejmete račun v digitalni obliki. (Račun v fizični obliki lahko pošljemo po pošti.)

V obeh primerih lahko prejmete račun na podjetje, pri čemer je potrebno pripisati podatke podjetja na katerega se izstavi račun. 

Za storitve oblikovanja, ki so v vrednosti nad 50 eur, je potrebno predplačilo 30% končnega zneska. 

Plačila, ki so v vrednosti nad 200 eur se plačajo na trr podjetja. 

Vse cene vključujejo 22% DDV in so zapisane v evrih (€). 

Izdelek je možno vrniti  v primeru, da je prišlo do kakšne napake na izdelku. Napako vam z veseljem odpravimo z novim izdelkom ali vam na vašo željo vrnemo celotno kupnino. V tem primeru, mora stranka priložiti račun. 

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh brez razloga odstopi od pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, podjetje v celoti povrne vsa prejeta plačila, razen stroške dostave najpozneje v 14 dnevih od obvestila o odstopu od pogodbe.

V primeru odstopa od pogodbe, kjer je predplačilo 30% zneska (Grafične storitve), si podjetje Dizajner, grafično oblikovanje in tisk, Aja Jesenik s.p.,  pridžuje pravico do zmanjšanja zneska vračila kupnine.

Lasersko graviranje

Ne graviramo na kovino ! Za vse ostale infomacije  nas kontaktirajte. Več  o materialih lahko najdete pod storitve ˝lasersko graviranje˝

Lahko, vendar se pred tem posvetujte z zaposlenimi o sami gravuri. 

Barva gravure je odvisna od materiala na katerega se gravira. Za bolj natančen odgovor nas kontaktirajte.

Grafično oblikovanje

Cene grafičnega oblikovanja se lahko zelo razlikujejo. Te so odvisne od količine in zapletenosti projekta. Za bolj natančen odgovor nas kontaktirajte in nam zaupajte svoj projekt. 

Seveda. Nudimo vse vrste grafičnih oblikovanj. 

Seveda. Grafike se lahko dodelajo, popravijo in nadgradijo.